PENAWAR KANSER


Untuk makluman semua, penawar kanser ini adalah sesuai untuk merawat semua jenis kanser & untuk semua tahap kanser. InsyaAllah dengan penawar kanser ini dapat membantu sesiapa yang memerlukan dalam usaha untuk merawat kanser.

Pesakit/sesiapa yang mengambil penawar ini haruslah ber'DISIPLIN', perlu makan mengikut tatacara/protokol yang disyorkan & mengamalkan pantang-pantang dalam usaha untuk merawat kanser. InsyaAllah dengan disiplin ini kanser boleh sembuh dalam masa 3-4 bulan. Perlu diingatkan, sekiranya mengambil penawar kansei ini tetapi pantang-pantang tidak diamalkan, kemungkinan tidak akan berkesan untuk membunuh kanser. Sebab kita mengambil 'RACUN" untuk membunuh sel-sel kanser tetapi dalam masa yang sama kita mengambil makanan/memberi sumber tenaga kepada kanser untuk membiak/merebak. Diharap dengan penawar ini & pantang-pantang yang betul dapat membantu pesakit kanser sembuh dalam masa yang cepat/singkat.

VITAMIN B17                    => ekstrak biji aprikot
BROMILIN                         => ekstrak buah nenas
GRAVIOLA                        => ekstrak durian belanda
SABAH SNAKE GRASS   => ekstrak daun belalai gajah

Set Lengkap Penawar Kanser
1. Xtra Super Duo (B17 + Bromilin)
    RM400
2. Graviola
    RM300
3. Sabah Snake Grass
    RM300


KOS PENGHANTARAN: 
            SEMENANJUNG : RM10
            SABAH/SARAWAK : RM40


XTRA SUPER DUO (B17 + BROMILIN)

XTRA SUPER DUO (B17 + BROMILIN)

SABAH SNAKE GRASS                                                                    GRAVIOLA


Semua produk penawar kanser di atas adalah dalam bentuk serbuk, cara penyediaannya hanya tambah/campur dalam air & boleh di minum. Semuanya larut penuh dalam air supaya dapat diserap penuh ke dalam darah dengan mudah & cepat.

Untuk order/pesanan, boleh hubungi saya 019-9362993 (SHAHRIL)
**Maaf saya tidak meletakkan no. akaun bank di sini untuk keselamatan


PERKONGSIAN BERSAMA

Terasa amat sedih bila mana mengetahui ramai di luar sana yang menjual @ menjadi pengedar B17 @ biji aprikot @ kapsul B17, tetapi hanya tahu menjual produk B17 @ biji aprikot @ kapsul B17 sahaja. Diorang sendiri tidak tahu @ tidak faham yang B17 ni tidak boleh diambil sendirian, jika ambil B17 sahaja tidak berkesan. Kena ambil B17 bersama2 Bromilin (ekstrak buah nenas) barulah B17 boleh berkesan @ bertindak lebih efektif. Ramai yang merungut @ bagitau bahawa dah ambil B17 @ kapsul B17 untuk tempoh yang lama tetapi tidak berkesan ke atas kanser. Diorang hanya tahu menjual tetapi tidak tahu protokol sebenar untuk merawat kanser. Di sini kena faham bahawa Bromilin sangat diperlukan bersama B17 kerana berfungsi untuk MEMECAHKAN LAPISAN PROTEIN DINDING SEL2 KANSER, KEMUDIAN BARULAH B17 BOLEH MASUK KE DALAM SEL2 KANSER UNTUK BUNUH SEL2 KANSER. Macam mana B17 nak masuk ke dalam sel sedangkan ada lapisan luar (ibarat baju besi) yang melindungi sel2 kanser. Harap dapat membantu anda semua lebih faham cara sebenar fungsi Bromilin & B17......


PERKONGSIAN BERSAMA

PENAWAR KANSER SAYA NIE (B17 + BROMILIN + GRAVIOLA + SABAH SNAKE GRASS) SEBENARNYA MEMBUNUH SEL2 KANSER/TUMOR/KETUMBUHAN SAHAJA. TIDAK MEMBUNUH SEL2 NORMAL YANG LAIN MACAM KEMOTERAPI. SATU LAGI, PENAWAR KANSER NIE TIDAK BOLEH MEMULIHKAN SEMULA TISU/ORGAN YANG TELAH ROSAK AKIBAT KANSER/TUMOR/KETUMBUHAN. KEBANYAKKAN PESAKIT KANSER DI TAHAP KRITIKAL/TERUK AKAN MENGALAMI BANYAK KEROSAKAN ORGAN/TISU AKIBAT DARIPADA KANSER/TUMOR/KETUMBUHAN. JADI PENAWAR2 KANSER NI TIDAK DAPAT MEMULIHKAN KEMBALI KEROSAKKAN TERSEBUT TAPI HANYA DAPAT MEMBUNUH SEL2 KANSER SAHAJA. 
JANGAN TUNGGU SAMPAI KANSER BERADA DI TAHAP YANG TERUK/KRITIKAL BARULAH NAK MENDAPATKAN PENAWAR KANSER. INSYAALLAH PENAWAR NI DAPAT MEMBUNUH/MERAWAT KANSER TETAPI TIDAK DAPAT MEMULIHKAN SEMULA KEROSAKAN TISU/ORGAN YANG DIALAMI AKIBAT DARIPADA KANSER/TUMOR/KETUMBUHAN. HARAP DAPAT MEMBERI INFO KEPADA SEMUA. LEBIH BAIK MERAWAT PADA TAHAP AWAL BERBANDING TUNGGU KANSER MENJADI TERUK/KRITIKAL.

2 comments:

  1. good info and explanation. ada setengah blog tanpa usul periksa mengatakan b17 membunuh sel kanser dan membaiki sel rosak. kalau nak baiki sel rosak carilah makanan yang mampu baiki stem cell.

    ReplyDelete
  2. B 17 berfungsi membunuh sel2 kanser.. sebaiknya diamalkan bersama apple stem cell kerana ia berfungsi untuk menghasilkan sel2 baru..

    ReplyDelete